SEKO Elektro leverte totalenterprise elektro hos DSV

SEKO Elektro har levert alle de elektriske løsningene som kreves i denne type bygg. Leveransen inkluderer alt av elektrisk infrastruktur, i tillegg til fiber, data, strømløsninger, belysning og styringssystemer.

DSV Road holder til på Vestby og er nå samlokalisert med DSV Solutions. Det nye bygget består av 32.000 kvadratmeter lager og en terminal på 12.000 kvadratmeter. Anlegget er miljøsertifisert i henhold til Breeam-NOR. 

Lageret styres i stor grad av automatikk. Et automatisert lagringssystem bidrar til økt lagringsletthet og fleksibilitet og resulterer i en mer kostnadseffektiv tjeneste.

Spennende prosjekter hos SEKO Elektro!

Allan Nævestad har vært med på flere spennende prosjekter i sin som prosjektleder i SEKO Elektro. Et av ansvarsområdene har vært logistikkbygget for DSV i Vestby. Bygget består av 32.000 kvadratmeter lager og en terminal på 12.000 kvadratmeter, og er et av de større byggene Allan har jobbet med. Å sette opp et så stort logistikkbygg er krevende, og i denne byggeprosessen har SEKO Elektro levert alle de elektriske løsningene som kreves i denne type bygg. Hos DSV har vi levert en komplett el-pakke inneholdende alt av elektrisk infrastruktur, i tillegg til fiber, data, strømløsninger, belysning og styringssystemer. En totalenterprise på elektro. 

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om dette prosjektet eller andre prosjekter vi har hatt ansvaret for.