Om SEKO Elektro

SEKO Elektro AS ble etablert i 1992 og holder til på Skedsmokorset like nord for Oslo. Vi er en erfaren elektroentreprenør som setter kvalitet og el-sikkerhet i fremste rekke. SEKO Elektro er en del av Eltera Gruppen Norge AS.

SEKO Elektro har i dag 50 ansatte. Vi har bred erfaring, og flere av våre medarbeidere har over 30 års fartstid i elektrobransjen.

Vi vektlegger kontinuerlig videreutvikling av montører og prosjektledere. Det skaper trivlser på arbeidsplassen, samtidig som kompetansen hele tiden øker i selskapet. For deg som kunde betyr det at alltid kan føle deg trygg på våre leveranser holder et faglig høyt nivå.

Kvalitet og sikkerhet i første rekke

SEKO Elektro utfører alle typer elektriske installasjoner i næringsbygg, industri, offentlige bygg mm. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, kombinert med at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid.

Våre erfarne elektromontører/ingeniører kan også gi gode råd om de beste løsninger for dine behov.

Hos SEKO Elektro er vi ekstra opptatt av

Å ha de mest fornøyde kundene

Å være oppdaterte på ny teknologi og muligheter

Å ha dyktige fagfolk på huset innen de fleste typer installasjoner (lyd, lys, teknikk, design, styring, data osv.)

Å bygge og opprettholde et stort nettverk av seriøse samarbeidspartnere, leverandører osv.

Vi hjelper deg gjerne!

Vi tar på oss alle typer oppdrag, små som store, både i privatmarkedet og for bedrifter. I mange tilfeller kan vi tilby gratis befaring før vi gir deg et konkurransedyktig tilbud.