Våre serviceavtaler gir forutsigbarhet for bedriften

Gjennom spesialtilpassede avtaler tilbyr vi faste rammer for kostnader, tilgjengelighet og kvalitet på elektroarbeider.

Bedrifter har som regel et større behov for elektro-arbeider enn privatpersoner, både med tanke på omfang og frekvens. Med SEKO Elektro som en fast elektropartner nyter du godt av lav responstid, og du slipper å legge ut enhver liten jobb på anbud.

Forutsigbare rammer og fast kontaktperson

Når man driver en bedrift, er forutsigbarhet gull verdt. Våre serviceavtaler gir deg denne forutsigbarheten, både med tanke på pris for gjentakende oppgaver og tilgjengelighet. Alle som tegner en serviceavtale får en fast kontaktperson hos oss, som svarer på spørsmål og koordinerer oppgaver og prosjekter. Din kontaktperson vil holde deg oppdatert på alle pågående og kommende oppgaver vi utfører for bedriften din.

En faglig sterk elektropartner som kjenner deg

Det er tungt å alltid starte fra begynnelsen av, og det er ikke alltid nye partnere leverer kvaliteten du forventer og fortjener. Når du har en serviceavtale med oss blir du en prioritert kunde, og en kunde vi allerede kjenner og har satt oss inn i. Vi vet fra før hvilke utfordringer du har i det daglige, noe som gjør oss bedre rustet til å finne raske, gode og kostnadseffektive løsninger.

Siden vi kjenner både bedriften og bransjen din så godt, kan vi også komme med fornuftige anbefalinger og hjelpe deg med både drift og vedlikehold. Målet er å være en partner du kan stole på, som leverer elektro-arbeider av høy kvalitet, og som alltid gjør det lille ekstra.

Vi jobber blant annet med og i:

  • Private næringsbygg
  • Butikker
  • Lagerlokaler
  • Offentlige institusjoner
  • Svømmehaller
  • Kontorer

Internkontroller

Foruten løpende service og rutineoppgaver, inkluderer serviceavtalen jevnlige internkontroller. Internkontroller er en lovpålagt oppgave alle bedrifter må gjennomføre, og den kan faktisk redde liv. Ved hjelp av blant annet termografering vil internkontrollen gi deg en status på el-anlegget og beskrive hva som eventuelt må gjøres for å unngå brann og andre ulykker.

I våre serviceavtaler er jevnlig interkontroller inkludert, slik at du alltid kan være 100 prosent trygg på at el-anlegg og elektriske apparater er i forskriftmessig stand. Vi er grundige med dokumentasjonen og vi utarbeider både vedlikeholdsplaner og personlige anbefalinger tilpasset din bedrift.

Disse anbefalingene dreier seg ikke bare om el-sikkerhet og forskrifter, men kan også knyttes til eksempelvis komfort på arbeidsplassen eller ulike kostnadsbesparende tiltak.

Du kan lese mer om internkontrollene våre her

La oss ta oss av el-anlegget i bedriften din

Vi har lang erfaring med å hjelpe små og store bedrifter i de aller fleste bransjer.